vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

3.050 kr.

Gør dig klar til en luksuriøs nats søvn. Vores kontinentalseng i sort stof kombinerer stil og komfort i en fantastisk design. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695975 Kategori:

Drøm sødt og vælg vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng vil bringe en ny dimension af ro og trivsel ind i dit soveværelse. Med sit elegante, enkle design vil den fuldende enhver indretningsstil og tilbyde dig den ultimative komfort.

Kvaliteten af stoffet på sengen er usammenlignelig. Det er både åndbart og slidstærkt, hvilket giver dig en følelse af luksus hver nat. Med praktiske justerbare sengegavle kan du tilpasse dem efter din behov og nyde en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser eller ser fjernsyn.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der effektivt absorberer stød og støj under din nattesøvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte og sikrer perfekt stabilitet og komfort. Den er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Med den hudvenlige topmadras vil du opleve ekstra blødhed og komfort. Topmadrassen er også udstyret med et slidstærkt betræk, der beskytter madrassen og forlænger dens levetid. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt stof (100% polyester), massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer en solid og holdbar konstruktion. Med målene 193 x 93 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne seng perfekt ind i ethvert rum.

Pakkens indhold omfatter sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Du behøver ikke at bekymre dig om montering, da hver pakke leveres med en brugermanual for nem og hurtig opsætning.

Vælg vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof, og lad drømmene begynde. Denne seng vil ikke kun give dig en god nattesøvn, men også tilføje stil og elegance til dit soveværelse. Vores produkter er udvalgt med omhu og kvalitet for øje, så du kan være sikker på, at du får en seng, der vil vare i mange år. Bestil din seng i dag og start din rejse mod en god og nærende søvn.

Scroll to Top