vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof sort

2.954 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Uanset om du vil slappe af eller forynge din søvn, har denne seng det hele. Shop nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696006 Kategori:

Nyd en god nattesøvn som aldrig før med vores vidunderlige kontinentalseng. Med sin elegante sorte stofbeklædning tilføjer denne seng både stil og komfort til dit soveværelse. Stoffet er åndbart, holdbart og lige tilpas blødt, så du får den optimale søvnoplevelse.

Vi har ikke glemt din komfort, når du sidder op i sengen. Vores praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan få den perfekte rygstøtte, når du læser en bog eller ser fjernsyn. Vores madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet og tilpasser sig præcis til din krop, mens den effektivt absorberer støj og stød ved bevægelse.

Med mellemhård støtte tilbyder vores madras den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Så hvis du foretrækker at sove på maven, vil denne seng være ideel for dig. Og for at tilføje ekstra blødhed og hudvenlighed, er der også en topmadras inkluderet i pakken.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter fjernelse af emballagen. Men vi er sikre på, at du ikke vil ønske at give slip på denne fantastiske seng.

Så opgrader dit soveværelse med vores smukke sorte kontinentalseng i dag. Du får alt, hvad du har brug for i én pakke: sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Monteringen er nem med den medfølgende brugermanual. Gå ikke glip af denne mulighed for at få en god nattesøvn og vågne op frisk og forynget hver dag.

Scroll to Top