vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkegrå

3.105 kr.

Oplev total komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Høj kvalitet, moderne design og en usædvanlig god nats søvn venter dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696036 Kategori:

Opdag en verden af ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Denne seng er ikke bare et møbel, den er en investering i en god nattesøvn og vedvarende afslapning.

Lad os starte med stoffet. Denne seng er betrukket med et slidstærkt mørkegråt stof, der ikke kun ser elegant ud, men også er åndbart og holdbart. Det er det perfekte valg til en seng, der skal holde i mange år.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver dig optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se din yndlingsserie. Du kan justere den efter dine behov og finde den perfekte position for at opnå den ultimative komfort.

Madrasen i sengen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din kropsform og giver en behagelig og stabil støtte. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten, så du kan nyde uforstyrret søvn.

Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Det betyder, at du får den nødvendige stabilitet uden at gå på kompromis med komforten, så du kan vågne op frisk og udhvilet hver morgen.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, den er også hudvenlig. Med sin slidstærke betræk og behagelige fyld giver den ekstra beskyttelse og komfort, så du kan nyde en god nats søvn i luksus.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Dette sikrer, at du altid får en helt ny og ubrugt madras.

Sengen er lavet af kvalitetsmaterialer, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den leveres med en brugermanual for nem montering, så du kan nyde din nye seng uden besvær.

Opgrader din søvnoplevelse og skab en oase af komfort og stil i dit soveværelse med vores livlige vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til en god nats søvn.

Scroll to Top