vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

3.105 kr.

Få ultimativ komfort og stil med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Den sorte stofmadras i dimensionsmålet 100×200 cm er perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696037 Kategori:

Få den bedste søvnoplevelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng er designet til at give dig maksimal komfort og en god nats søvn.

Vores kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun har et rent og elegant look, men også er åndbart og holdbart. Det betyder, at du kan nyde denne seng i lang tid uden at gå på kompromis med stil og kvalitet.

Sengens sengegavl kan justeres i højden, hvilket gør det muligt for dig at tilpasse den efter dine behov. Uanset om du vil sidde op i sengen og læse en god bog eller se tv, giver sengegavlen optimal rygstøtte og komfort.

Madrasen i vores kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre sikrer også optimal støjdæmpning og absorberer bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Med en mellemhård støtte giver denne madras ikke kun stabilitet, men sikrer også den rette fasthed, der passer til folk, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve en behagelig søvn hver nat og vågne op frisk og veludhvilet.

Topmadrassen på vores kontinentalseng er lavet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud. Beskytteren har samme slidstærke og holdbare kvalitet som resten af sengen, så du kan være sikker på at få en god nats søvn hver nat.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi ønsker at sikre, at du modtager en ny og lækker madras uden kompromis.

Vores kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen hurtig og nem. Du skal ikke bekymre dig om besværlige processer – vi gør det let for dig at opnå den bedste søvnoplevelse.

Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof i dag og start din rejse mod en bedre søvn. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til komfort og kvalitet.

Scroll to Top