vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun

5.225 kr.

Få din drømmesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Perfekt komfort, stilfuldt design og overkommelig pris. Gør din søvnoplevelse uovertruffen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696170 Kategori:

Hvis du er på udkig efter den ultimative komfort og en god nattesøvn, så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm lige det, du har brug for. Med sin stilfulde og elegante mørkebrune stofbeklædning giver denne seng ikke kun dit soveværelse et sofistikeret udseende, men tilbyder også den maksimale afslapning, som du fortjener.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Du vil elske følelsen af dette stof mod din hud, når du lægger dig til rette for en god nattesøvn eller slapper af i sengen med en god bog eller din yndlingsserie.

En af de fantastiske funktioner ved denne kontinentalseng er dens justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse gavlens højde efter dine behov, hvilket giver dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen. Dette er ideelt, når du gerne vil læse, se tv eller bare nyde lidt tid alene i sengen.

Madrasen i vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der giver både stor holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre er kendt for deres evne til at absorbere stød og støj, der kan opstå, når du vender og drejer dig om natten. De sikrer, at du får en stabil og behagelig søvnoplevelse hver eneste nat.

Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der sover på maven og ønsker øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Du kan roligt læne dig tilbage og vide, at denne madras vil give dig den optimale støtte, du har brug for.

Sættet inkluderer også en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt stofbetræk. Denne topmadras beskytter madrassen og tilføjer en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse. Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng er lavet af høj kvalitet og er nem at montere i henhold til den medfølgende brugermanual. Sengen er konstrueret af et solidt lærketræ og krydsfiner i kombination med konstrueret træ, hvilket sikrer dens holdbarhed og stabilitet.

Forkæl dig selv med den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Gør dit soveværelse til et fristed, hvor du kan slappe af og få den bedste søvn nogensinde. Bestil vores kontinentalseng i dag og begynd at nyde en god nattesøvn.

Scroll to Top