vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.455 kr.

Få den ultimative søvnkomfort med vores eksklusive kontinentalseng. Med en luksuriøs madras og elegant stofdesign er dette det perfekte valg til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696966 Kategori:

Lad os præsentere vores fantastiske kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm. Med denne seng kan du virkelig finde ro og nyde en dyb og afslappende søvn.

Det slidstærke stof giver sengen et elegant og stilfuldt udseende, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du kan derfor være sikker på, at denne seng vil holde i mange år fremover.

Den praktiske sengegavl kan justeres efter dine behov, og den giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er en perfekt funktion, der øger komforten og gør sengen endnu mere alsidig.

Vi har ikke glemt komforten. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer alle bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Men hvad med fasthed? Vi har tænkt på det også. Denne madras tilbyder en mellemhård støtte, der sikrer en behagelig søvnoplevelse. Det er især ideelt for dem, der foretrækker at sove på maven.

Og som en ekstra bonus får du en hudvenlig topmadras, der øger komforten og beskytter madrassen. Den er lavet af blødt og slidstærkt materiale og giver dig det ultimative touch af luksus.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at returnere den, når du først har oplevet den utrolige komfort og kvalitet.

Sengen kommer i en smuk mørkegrå farve, der passer perfekt til enhver indretning. Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet, herunder massivt lærketræ og konstrueret træ, der sikrer stabilitet og holdbarhed.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Og med vores brugermanual er monteringen en leg.

Sov som en drøm og giv din krop den søvn, den fortjener med vores fantastiske kontinentalseng med madras. Det er den ultimative kombination af komfort, stil og kvalitet.

Scroll to Top