vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof blå

3.863 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng i blød blåt stof. Perfekt til en god nats søvn og et stilfuldt soveværelse. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696994 Kategori:

Oplev ægte komfort og luksus med vores elegante kontinentalseng i blå stof. Denne eksklusive seng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Med en slidstærk stofbeklædning får sengen et enkelt og stilfuldt udseende, samtidig med at den er åndbar og holder i lang tid. Du kan justere sengegavlen for at opnå den optimale rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig til din kropsform og absorberer støj og bevægelser, så du får en uforstyrret nattesøvn. Denne mellemhårde madras giver stabilitet uden at gå på kompromis med komforten – perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende din søvnoplevelse er sengen også udstyret med en hudvenlig topmadras, der øger både blødheden og komforten. Betrækket kan nemt fjernes og rengøres ved behov.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er brudt.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun komfort, men også et stilfuldt møbel til dit soveværelse. Så giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores elegante kontinentalseng i blå stof. Du fortjener det bedste.

Scroll to Top