vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

2.968 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Pift dit soveværelse op med den luksuriøse mørkegrå stofmadras. Køb nu og få den bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696997 Kategori:

Drøm dig væk til en nattesøvn af sublime dimensioner i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå. Denne seng er skabt med ét formål for øje – at tilbyde dig den optimale komfort og den mest forfriskende søvnoplevelse.

Den slidstærke stofbeklædning udstråler elegance med sit rene og enkle design. Denne stof er ikke blot smukt at se på, det er også åndbart og utroligt holdbart, hvilket sikrer, at din seng bevarer sin skønhed i årevis.

Sengens praktiske sengegavl er justerbar i højden, så du kan tilpasse den efter dine individuelle behov. Den giver fantastisk støtte til din ryg, når du sidder og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Vores kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, som er kendt for deres exceptionelle kvalitet. Disse fjedre giver enestående holdbarhed og enestående tilpasningsevne. De absorberer også støj og bevægelser, når du vender og drejer dig om natten, hvilket sikrer uforstyrret søvn.

Madrassen har en mellemhård støtte, som balancerer stabilitet og komfort på perfekt vis. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en fast, men alligevel behagelig overflade.

Som prikken over i’et har vores seng en hudvenlig topmadras, som er lavet af blødt og behageligt stof. Den er meget slidstærk og vil beskytte din madras i mange år fremover.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Du behøver dog ikke bekymre dig om montering, da vi inkluderer en brugermanual, der gør det nemt og hurtigt for dig at samle sengen.

Denne kontinentalseng er den ultimative investering i din søvnkvalitet. Du fortjener at vågne op til en ny dag fyldt med energi og vitalitet. Så tag det første skridt mod din drømmesøvn og oplev vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå i dag.

Hvad venter du på? Søvnen af dine drømme er kun et klik væk.

Scroll to Top