vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

2.968 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores kontinentalseng i sort stof. Skab et luksuriøst sovemiljø og vågn op veludhvilet hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696998 Kategori:

Der findes ingen grund til at gå på kompromis med en god nattesøvn, når du kan vælge vores vidunderlige kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng vil ikke kun tilbyde dig maksimal afslapning, men også sikre dig en god søvn, der forfrisker og genoplader din krop.

Med en slidstærk og åndbar stofbetrukken madras kan du være sikker på at få en seng, der ikke kun ser enkel og elegant ud, men også giver både komfort og lang holdbarhed. Du kan også justere sengegavlen i henhold til dine behov og nyde den fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlings-tv-serier.

Den topmoderne madras, fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, er den ultimative kombination af stabilitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød effektivt, hvilket sikrer, at du ikke bliver forstyrret, når du vender og drejer dig om natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven, og den giver den perfekte fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Vores bonus er den hudvenlige topmadras, der giver dig ekstra komfort og beskyttelse. Den skaber den perfekte overflade for en god nattesøvn, og dens slidstærke stofbetræk føles fantastisk mod din hud.

Bemærk, at for at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil være mere end tilfreds med denne kvalitetsseng.

Sengen er designet med materialer af høj kvalitet, herunder solidt lærketræ og krydsfiner, samt konstrueret træ. Den har målene 193 x 93 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen har en størrelse på 90 x 190 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 90 x 190 x 5 cm (B x L x H).

Pakken indeholder alt det nødvendige til en let montering, og du får også en brugermanual med, som guider dig igennem processen.

Gør dig selv den tjeneste at investere i en kontinentalseng, der vil give dig den bedste søvnoplevelse. Vælg vores fantastiske produkt, og nyd glæden ved en god nattesøvn, der vil efterlade dig frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top