vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

3.620 kr.

Oplev luksus og komfort med vores moderne kontinentalseng. Den er stilfuld, holdbar og tilbyder en himmelsk søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699275 Kategori:

Drøm dig ind i en dyb søvn og vågn op fuldstændig forvandlet med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng i stof i en smuk lysegrå farve. Forestil dig, hvordan du synker ned i den komfortable madras med pocketfjedre, der er kendt for sin yderst høje kvalitet og tilpasningsevne. Hver eneste nat vil du opleve en perfekt blanding af støtte og komfort, der giver dig den bedst mulige søvn.

Denne kontinentalseng er ikke kun designet til at give dig en god nattesøvn, men den er også utrolig stilfuld. Det enkle og rene look på stofbetrækket gør den til det perfekte valg til enhver moderne indretning. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, så du kan være sikker på, at din seng vil holde i lang tid.

Men komforten stopper ikke her. Denne seng kommer også med en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan nemt tilpasse sengegavlens højde efter dine behov og nyde den perfekte rygstøtte.

For at fuldende den ultimative soveoplevelse er denne seng udstyret med en blød og hudvenlig topmadras. Betrækket er slidstærkt og blødt, hvilket gør det endnu mere behageligt at ligge på. Du vil føle dig som om du sover på en sky.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at sende den tilbage, når du først har oplevet den fantastiske komfort og kvalitet.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en god nattesøvn, men også et møbelstykke, der vil pryde ethvert soveværelse med sin elegante udstråling. Så tag springet og giv dig selv den luksus du fortjener med denne fantastiske kontinentalseng. Din nattesøvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top