vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.556 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng. 80×200 cm madras og luksuriøst mørkegråt stoftrekk giver en drømmende søvnoplevelse. Giv din søvn det, den fortjener.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699276 Kategori:

På jagt efter den perfekte nattesøvn? Så er vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm lige hvad du har brug for. Denne seng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og en god søvnoplevelse, så du kan vågne op energisk og klar til en ny dag.

Det slidstærke stof, der omslutter sengen, har et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du kan være sikker på, at denne seng vil holde i lang tid uden at miste sin stil eller kvalitet.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Det betyder, at du kan nyde en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er den ultimative kombination af stil og komfort.

Madrasen i denne kontinentalseng har indbyggede individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse pocketfjedre giver ikke kun en god støtte, men de absorberer også støj og stød efektivt, når du vender og drejer dig i søvne. Så du kan sige farvel til urolige nætter og vågne op uden gener.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du får den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten, hvilket giver dig den optimale søvnoplevelse.

Men det stopper ikke der. Sengen leveres også med en hudvenlig topmadras. Med et blødt og behageligt stofbetræk beskytter topmadrassen madrassen og giver ekstra komfort og luksus til din søvn.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Så du kan være sikker på, at du får et helt nyt og ubrugt produkt, der kun er tilpasset til dig.

Længde: 203 cm. Bredde: 83 cm. Højde: 118/128 cm. Denne kontinentalseng er lavet af stof (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ for ekstra stabilitet og lang holdbarhed.

Den medfølgende madras har en måling på 80×200 cm og har en hvid og mørkegrå farve. Den er lavet af stof (100% polyester) og fyldt med pocketfjedre og skum for den optimale støtte og komfort.

Topmadrassen er også inkluderet og har en hvid farve. Betrækket er lavet af stof (100% polyester), og fyldet består af skum. Mål: 80x200x5 cm (BxLxH).

Ved køb af denne kontinentalseng får du alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte soveoplevelse i dit hjem. Pakken inkluderer en sengeramme, en sengegavl med kanter, madrassen og topmadrassen.

Gør dig klar til en forbedret søvnkvalitet med denne vidaXL kontinentalseng. Skynd dig at bestille den i dag og oplev forskellen.

Scroll to Top