vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

3.055 kr.

Oplev en fantastisk soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Med sin stilfulde mørkegrå stof og komfortable madras får du en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699307 Kategori:

Tag kontrol over din søvnoplevelse med vores fantastiske kontinentalseng i mørkegråt stof. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til en dyb og afslappende søvn, og vores kontinentalseng vil sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne kontinentalseng er ikke kun en fryd for øjet med sit elegante og enkle design, men den er også lavet af holdbart stof, der både er åndbart og slidstærkt. Så uanset om du nyder en god læsestund eller ser fjernsyn, vil den justerbare sengegavl tilbyde dig fremragende rygstøtte og optimal komfort.

Men det er ikke alt – vores seng kommer også med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig kroppens konturer og bevægelser. Du kan derfor roligt vende og dreje dig om natten, uden at bekymre dig om støj eller ubehag.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der kombinerer perfekt stabilitet med den rette fasthed. Dette gør den ideel til dig, der foretrækker at sove på maven. Og for ekstra luksus og beskyttelse kommer vores kontinentalseng også med en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er blød, komfortabel og perfekt til at skabe en ekstra lag af ren nydelse.

Vi ønsker, at du føler dig tryg ved dit køb, og derfor medfølger der en brugermanual til nem montering. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Tag det første skridt til at forbedre din søvnoplevelse i dag og invester i vores vidunderlige kontinentalseng. Fordyb dig i komforten, og lad denne seng tage dig på en rejse mod en dybere og mere opfriskende søvn. Du fortjener intet mindre end den bedste nattesøvn. Bestil din kontinentalseng i dag og mærk forskellen.

Scroll to Top