vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun

4.282 kr.

Få din bedste søvn nogensinde med vores luksuriøse kontinentalseng. Den kombinerer stil, komfort og holdbarhed, hvilket gør den til det ideelle valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699410 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en ny dag fuld af energi med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative komfort og en dyb, afslappende søvn.

Med sin slidstærke stofbeklædning i en smuk mørkebrun farve, tilbyder denne seng ikke kun et stilfuldt og elegant look, men også åndbarhed og langvarig holdbarhed. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte støtte til ryggen, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser tv.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten, og giver en stabil og behagelig søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for folk, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenlige materialer og tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse. Den bløde og behagelige overflade inviterer dig til at synke ned og slappe af, mens du sover.

Vær venligst opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. En brugermanual medfølger for problemfri montering.

Oplev den ultimative komfort og en nærmest drømmeagtig søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun. Bestil din i dag og giv dig selv den søvn, du fortjener.

Scroll to Top