vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

4.401 kr.

Oplev en drømmende søvn med vores eksklusive kontinentalseng. Den perfekte kombination af komfort, stil og holdbarhed gør denne madras uimodståelig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699441 Kategori:

Opgrader din søvnoplevelse med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i mørkebrunt stof. Denne seng kombinerer stil, komfort og kvalitet for at give dig den bedste nattesøvn nogensinde.

Lad os starte med stoffet – det er både slidstærkt og åndbart med et enkelt og rent look. Du vil elske den bløde fornemmelse, når du lægger dig til rette på sengen.

Sengens sengegavl er ikke kun praktisk, den er også justerbar i højden, så du kan tilpasse den præcis efter dine behov. Uanset om du læser en god bog eller ser fjernsyn, vil denne sengegavl give dig den perfekte støtte og komfort.

Vi har ikke glemt madrassen. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød, så du får en uforstyrret søvn. Madrassen har den perfekte mellemhårde fasthed, der sikrer stabilitet og komfort – ideel til mave-sovende.

Og lad os ikke glemme topmadrassen. Den har en hudvenlig stofbetræk, der føles blød og behagelig mod din hud.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil elske den, så denne bekymring vil være helt overflødig.

Vores kontinentalseng er lavet af kvalitetsmaterialer, herunder solidt lærketræ, krydsfinér og konstrueret træ. Den er nem at montere takket være den medfølgende brugermanual.

Fuldend dit soveværelse med vores kontinentalseng, der leverer stil, komfort og kvalitet til en fantastisk pris. Din bedste søvnoplevelse venter på dig. Bestil den i dag, og begynd at drømme sødt.

Scroll to Top