vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm kunstlæder hvid

5.049 kr.

Oplev en ny dimension af luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Den stilfulde kunstlæderbeklædning og den store madras på 200×200 cm giver en drømmeagtig søvnoplevelse. Optimer dit soveværelse med elegance og afslapning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666468 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til øjeblikkelig luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i kunstlæder hvid. Vores kontinentalseng er designet til at tilbyde dig den ultimative komfort og en dybt berigende søvnoplevelse.

Den slidstærke kunstlæderbeklædning er ikke kun utrolig holdbar, men den tilføjer også et strejf af elegance til soveværelset. Og ikke nok med det, den er nem at rengøre med blot en fugtig klud. Drømme bliver ikke mere stilfulde end dette.

Sengens sengegavl er justerbar i højden, så du kan få den perfekte støtte, mens du læser en bog eller ser din yndlingsserie. Med vores kontinentalseng kan du glemme alt om rygsmerter og bare nyde øjeblikke af ren afslapning.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er uovertruffen, når det kommer til kvalitet og komfort. De individuelle pocketfjedre absorberer stille og roligt enhver bevægelse for at sikre, at du vågner op uden smerter. Det er som at sove på en sky.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, som er perfekt til dem, der sover på maven. Stabiliteten er sikret, mens komforten stadig er i top. Du vil vågne op føle dig udhvilet og klar til at erobre dagen.

Topmadrassen er hudvenlig og tilføjer en ekstra sofistikeret touch til din soveoplevelse. Med dens slidstærke stofbetræk og bløde fyld hviler du komfortabelt og beskytter samtidig madrassen mod slid.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til at bygge din drømmeseng. Vores klare og enkle brugermanual gør det nemt at samle sengen. Du vil være klar til en god nats søvn på ingen tid.

Der er kun én ting tilbage at gøre – hop i seng og oplev ultimativ komfort og afslapning med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Gør din søvn til noget helt særligt og start hver dag frisk og fyldt med energi.

Scroll to Top