vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrå

2.499 kr.

Få en ultimativ søvnoplevelse i denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Den fløjlsbløde madras og stilfulde mørkegrå design gør den perfekt for komfort og stilbevidste kunder.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666672 Kategori:

Lad os introducere dig til vores fantastiske kontinentalseng med madras i fløjlsmørkegråt. Denne seng er det ultimative valg, når det kommer til at nyde en god nattesøvn og opnå maksimal afslapning.

Lad os starte med fløjlstoffet. Blødt, luksuriøst og karakteriseret ved dets tætte og jævne fibre, giver fløjlstoffet en behagelig berøring og en følelse af komfort, hver gang du rører ved det. Du vil elske den bløde tekstur, der omfavner dig, når du lægger dig til at sove.

Vores kontinentalseng har også en praktisk og justerbar sengegavl. Du kan justere den i forskellige højder, så den passer til dine behov. Sengegavlen giver ikke kun et æstetisk tiltalende udseende, men den tilbyder også en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se tv.

En kontinentalseng er ikke komplet uden en kvalitetsmadras, og denne seng skuffer bestemt ikke. Den er udstyret med indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer effektivt støj og bevægelser for uforstyrret og fredelig søvn.

Med en mellemfast støtte tilbyder madrassen den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Den er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven og har brug for tilstrækkelig støtte i ryggen.

For at gøre søvnoplevelsen endnu mere behagelig inkluderer vi en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter har et slidstærkt og blødt stofbetræk, der garanterer en behagelig oplevelse. Du vil elske den ekstra blødhed og komfort, som denne topmadras tilfører.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng består af en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Sengerammen er lavet af fløjlstof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Madrassen og topmadrassen er fremstillet af fløjlstof (100% polyester) og fyldt med pocketfjedre og skum.

Med vores kontinentalseng får du ikke kun en god nattesøvn, men også et stilfuldt og elegant møbel til dit soveværelse. Vær beredt på at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top