vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl sort

2.683 kr.

Oplev stilfuld komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Den sorte fløjl og den komfortable madras kombineres for at give en utrolig god nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666702 Kategori:

Oplev en ekstraordinær komfort og en dyb og afslappende søvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm i fløjl i en elegant sort farve. Med sin bløde fløjloverflade vil denne seng indhylle dig i luksus og give dig en utrolig behagelig oplevelse.

Sengens sengegavl er ikke kun praktisk, men også justerbar i højden, og giver dig optimal rygstøtte, når du ønsker at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Den er designet til at give dig den ultimative komfort og fuld afslapning.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne. Disse individuelle pocketfjedre er konstrueret til at tilpasse sig din krop og absorbere eventuelle bevægelser, hvilket sikrer minimal støj og forstyrrelse, selv når du vender og drejer dig om natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker en stabil søvnoverflade uden at gå på kompromis med komforten. Det gør den ideel til mave-sovende.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale og er utroligt blød og behagelig at ligge på. Den er designet til at give ekstra beskyttelse og øge din komfortoplevelse, hvilket gør din søvn endnu mere behagelig.

Fortvivl ej. Vi sender også en detaljeret brugermanual med produktet, så du nemt kan samle kontinentalsengen. Vi ved, at dit velvære er vigtigt, og det er vores mål at sikre, at du får den bedst mulige søvnoplevelse.

Sengen er fremstillet af fløjlstof af høj kvalitet, hvilket gør den både blød og luksuriøs at røre ved. Den er lavet af robuste materialer som massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket garanterer sengens langvarige holdbarhed og stabilitet.

Glem ikke æstetikken. Sengens sorte farve tilføjer et strejf af elegance og klassisk stil til ethvert soveværelse. Den vil være det perfekte centrale element, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras og topmadras-pakke indeholder alt, hvad du behøver for at give dig selv en ultimativ søvnoplevelse. Pakken inkluderer sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, alt sammen af høj kvalitet og designet til at give dig den bedst mulige komfort.

Forkæl dig selv og din søvn med vores flotte og eksklusive kontinentalseng. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til din søvnkvalitet. Så lad denne seng blive dit helle og bringe den magiske følelse af komfort og afslapning direkte ind i dit soveværelse.

Scroll to Top