vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå

3.799 kr.

Få en luksuriøs nattesøvn med vidaXL kontinentalseng. Den bløde fløjlsbeklædning og komfortable madras gør dette til det perfekte valg for din søvnkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666770 Kategori:

Forestil dig at vågne op i en seng, der udstråler luksus og komfort. En seng, der er skabt til at give dig den bedste nattesøvn og føle dig som en ægte konge eller dronning. Dette er præcis hvad vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl lysegrå kan gøre for dig.

Med sin bløde fløjloverflade er denne seng ikke kun behagelig at sove i, det giver også et moderne og sofistikeret look til ethvert soveværelse. Fløjlsmaterialet er blødt at røre ved og tilføjer en eksklusiv fornemmelse til din søvnoplevelse.

En praktisk justerbar sengegavl tilbyder ikke kun ergonomisk støtte og komfort, men det tilføjer også en elegant touch til sengens design. Du kan nemt tilpasse sengegavlen efter dine behov og finde den perfekte position, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se din yndlingsserie.

Men komforten stopper ikke der. Den medfølgende madras med pocketfjedre er af absolut højeste kvalitet og tilpasser sig perfekt til din krop, uanset hvilken stilling du sover i. Disse pocketfjedre absorberer støddet og støjen fra at vende og dreje dig om natten, hvilket giver dig en uforstyrret og rolig søvn.

Madrassen tilbyder også en mellemhård støtte, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den sikrer stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Og for at bevare hygiejnen har madrassen en slidstærk og hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med et produkt af denne kvalitet er vi sikre på, at du ikke vil have brug for at returnere det.

VidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl lysegrå er ikke kun en seng, det er en oplevelse af luksus og komfort. Den er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at give dig den bedste søvn nogensinde. Så vælg denne seng og gør dine drømme til virkelighed.

Scroll to Top