vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå

3.587 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vidaXL kontinentalsengen. Den luksuriøse fløjlsbeklædning og 140×190 cm madras garanterer en dyb og drømmende søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666771 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Drøm sødt og vågn op frisk og veludhvilet med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en elegant mørkegrå farve. Denne seng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og en fantastisk søvnoplevelse.

Den bløde fløjl, som sengen er betrukket med, er et luksuriøst og blødt stof, der føles behageligt mod huden. Det er kendetegnet ved dets tætte og jævne fibre, hvilket gør det ekstra dejligt at røre ved.

Denne kontinentalseng leveres med en praktisk og justerbar sengegavl, der giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan nemt tilpasse sengegavlens højde efter dine behov.

Madrasen i sengen har indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres ekstremt høje kvalitet. Disse individuelle pocketfjedre sikrer lang holdbarhed og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du vender og drejer dig om natten.

Med en mellemhård støtte giver madrassen den perfekte stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den er derfor ideel til dem, der sover på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og har et slidstærkt stofbetræk, der føles blødt og behageligt. Den er designet til at give ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Du vil modtage en brugermanual, der gør monteringen af denne seng nem og problemfri.

Sengen er fremstillet af fløjl (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ i en smuk mørkegrå farve. Mål på sengen er 193 x 147 x 78/88 cm (L x B x H).

Madrasen er lavet af hvid og mørkegrå fløjl (100% polyester) med pocketfjedre og skumfyld. Den måler 140 x 190 x 20 cm (B x L x H).

Topmadrassen er hvid med et betræk af stof (100% polyester) og et fyld af skum. Den måler 140 x 190 x 5 cm (B x L x H).

Pakken indeholder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Giv dig selv den ultimative luksus og tag springet til denne fantastiske kontinentalseng med madras fra vidaXL.

Scroll to Top