vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lysegrå

3.536 kr.

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Den elegante fløjl i lysegrå tilføjer en sofistikeret stil til dit soveværelse og madrassen sikrer den perfekte kombination af komfort og støtte.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667558 Kategori:

Forestil dig at vågne op til den perfekte morgen, din krop er udhvilet og forfrisket, og du er klar til at erobre dagen. Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i 140×200 cm i fløjl lysegrå er denne drøm inden for rækkevidde.

Blødt og luksuriøst fløjl er hovedelementet i denne seng. Med dets tætte og jævne fibre tilbyder fløjlstoffet en fantastisk berøring, der får dig til at føle dig forkælet hver nat. Du kan nu sove som en ægte konge eller dronning.

Denne seng leveres også med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Den giver ikke kun en elegant touch til dit soveværelse, men også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen med pocketfjedre er af højeste kvalitet. Disse indbyggede, individuelle fjedre tilbyder enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Når du drejer og vender dig om natten, absorberer fjedrene effektivt støj og stød og sikrer, at din søvn forbliver uforstyrret.

Med en mellemhård støtte giver madrassen stabilitet og den rette mængde fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Det er den perfekte løsning for dem, der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras fuldender oplevelsen. Den bløde og komfortable madrasbeskytter har et slidstærkt betræk, der er skånsomt mod din hud og giver en ekstra dose luksus til din søvn.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men når du først har prøvet denne seng, vil du ikke engang overveje at give den tilbage.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå er lavet af materialer af høj kvalitet, herunder massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer soliditet og holdbarhed. Hver detalje er omhyggeligt tænkt igennem for at give dig den ultimative søvnoplevelse.

Så slip dit indre kongelige frem og fordyb dig i komforten og elegance af vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Din søvn og velvære fortjener det bedste.

Scroll to Top