vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå

3.664 kr.

Oplev uovertruffen komfort i vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde fløjlsoverflade og den perfekte størrelse på 140×200 cm vil forvandle din søvnoplevelse. Skab din helt egen luksuriøse søvnoase i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667559 Kategori:

Drøm dig væk til en nat med ultimativ velvære og fantastisk søvn ved hjælp af vores vidunderlige kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Med denne seng er din komfort og afslapning garanteret.

Denne seng er beklædt med blød fløjl, et stof der er kendt for sin luksuriøse fornemmelse og glatte fibre. Fløjlssengen er ikke kun blød og behagelig at ligge i, den tilføjer også et strejf af elegance til dit soveværelse. Så forkæl dig selv med dette eksklusive materiale og føl dig som en ægte konge eller dronning.

For at sikre maksimal komfort er sengen udstyret med en justérbar sengegavl, der kan tilpasses efter dit behov. Denne sengegavl giver ikke kun en fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, den giver også sengen et stilfuldt udseende.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og

Scroll to Top