vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lysegrå

4.701 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Lavet af blødt fløjl og med en stor 200×200 cm madras, garanterer vi en himmelsk søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667599 Kategori:

Vil du opleve en himmelsk nattesøvn hver eneste nat? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå lige det, du har brug for. Denne luksuriøse seng er skabt til at tilbyde maksimal afslapning og uforlignelig komfort.

Dybt inde i vores fløjlsbetræk gemmer der sig en utrolig blødhed, der omslutter dig i ren velvære. Fløjl er kendt for sit tætte og jævne væv, hvilket giver en fornemmelse af luksus og komfort, som du vil elske at berøre.

Vores kontinentalseng er udstyret med en justerbar sengegavl, der giver mulighed for at tilpasse den efter dine individuelle behov. Det betyder, at du kan opnå den helt perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv – og når du vil nyde en god nats søvn i en perfekt position.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der tilpasser sig din kropskontur. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer dig en fredfyldt søvn uden forstyrrelser. Madrassen tilbyder også mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven, da den giver både stabilitet og komfort i perfekt harmoni.

Topmadrassen er også inkluderet og er lavet med et hudvenligt og slidstærkt betræk, der gør den ekstra behagelig at ligge på. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter, at emballagen er åbnet.

Sengen leveres i en flot lysegrå farve, og dens holdbare konstruktion er lavet af fløjl (100% polyester) samt massivt lærketræ, krydsfinér og konstrueret træ. Med dens mål på 203 x 203 x 78/88 cm (L x B x H) er den perfekt til store soveværelser.

Pakken indeholder sengeramme, sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras, så du har alt, hvad du behøver til en fuldendt søvnoplevelse.

Oplev ren komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Tag en dyb indånding og lad dig forføre af en vidunderlig nattesøvn.

Scroll to Top