vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl sort

4.688 kr.

Få en god nats søvn i luksus med vidaXLs kontinentalseng. Den elegante sorte fløjlsbeklædning og den behagelige madras i størrelsen 200×200 cm er det perfekte valg for komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667624 Kategori:

Når drømme møder virkeligheden, opstår der magi. Vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl, farven sort, er netop det redskab, der bringer din drømmeagtige søvn til virkelighed. Se for dig selv, hvordan du vågner op hver morgen, forynget og inspireret til dagen, der venter forude.

Lad os først tale om komforten. Denne seng er bygget til at levere maksimal afslapning og en dyb søvn, så du kan vågne frisk og veludhvilet. Den bløde fløjl, der dækker sengen, er et kendetegn for luksus og komfort. Når du rører ved stoffet, vil du straks mærke den silkebløde fornemmelse mod din hud.

Sengegavlen er både smuk og praktisk. Den kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Og den bedste del? Den giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Lad os nu tale om madrassen. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen, og sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver både stabilitet og komfort – perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun smuk, men også hudvenlig. Med et slidstærkt stofbetræk og blødt fyld giver den en ekstra lag af komfort og beskyttelse mod slid. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng leveres med alt hvad du har brug for. Sengen er lavet af holdbare materialer som massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, der sikrer langvarig kvalitet. Madrassen og topmadrassen er lette at montere med hjælp fra den medfølgende brugermanual.

Så hvis du er klar til at træde ind i en verden af uovertruffen søvnkomfort, hvor dine drømme bliver virkelighed, så vent ikke længere. Vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl er det, du har ventet på. Gør drømmen til virkelighed i dag.

Scroll to Top