vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå

3.825 kr.

Oplev luksuriøs komfort og stil med vidaXL’s kontinentalseng i fløjl lysegrå. Perfekt til dem, der ønsker en behagelig søvn i en elegant indpakning. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667727 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en fornyet energi med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Lad os tage dig med på en rejse ind i en verden af luksus og komfort.

Vores kontinentalseng er designet med din søvn i tankerne og tilbyder maksimal afslapning og en god nattesøvn. Betrækket er lavet af blødt og luksuriøst fløjl, der føles behageligt og lækkert at røre ved. Hver fiber er tætsiddende og jævn, hvilket giver en ekstra sensorisk oplevelse.

En praktisk sengegavl giver dig fuld kontrol over din komfort. Du kan justere højden efter dine behov og nyde fremragende rygstøtte, når du sidder op for at læse en bog eller se tv. Vores kontinentalseng har også en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten.

Hvis du foretrækker en fastere madras, vil vores mellemhårde støtte give dig den stabilitet, du har brug for uden at gå på kompromis med komforten. Det er perfekt for dem, der foretrækker at sove på maven. Vores madrasbeskytter har et hudvenligt stofbetræk, der er blødt og behageligt mod huden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning eller fjernelse af emballagen. Men du kan være sikker på, at vores produkter lever op til dine forventninger og mere.

Sengen er lavet af kvalitetsmaterialer, herunder fløjl (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Målene er 193 x 147 x 78/88 cm (L x B x H). Madrassen er hvid og lysegrå, og måler 140 x 190 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen er hvid og måler 140 x 190 x 5 cm (B x L x H).

Pakken indeholder alt, hvad du behøver for at montere sengen: sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. En brugermanual er også inkluderet for nem montering.

Vælg vores vidaXL kontinentalseng og oplev en dybere og mere forfriskende søvnoplevelse. Giv dig selv og din krop den komfort, den fortjener. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top