vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl sort

3.933 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores elegante vidaXL kontinentalseng. Denne fløjls sorte skønhed er den perfekte kombination af stil, kvalitet og en god nats søvn. Få den bedste søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667764 Kategori:

Drøm sødt med vores elegante og luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl, der vil give dig den ultimative komfort, du fortjener. Vores kontinentalseng er skabt med fokus på din velvære og en god nattesøvn.

Den smarte sengegavl i fløjl kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se din yndlingsserie. Sæt dig tilbage, slap af og nyd øjeblikkets lykke i blødheden af vores bløde fløjlstekstur, der føles som et kram fra en elsket.

Madrasen er udstyret med indbyggede pocketfjedre, der sikrer en optimal liggekomfort med deres individuelle støtteteknologi. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket skaber en rolig oase af søvn. Med en mellemhård støtte giver madrassen også den ideelle stabilitet til dem, der sover på maven.

Derudover har vores topmadras et hudvenligt betræk og fyld, der giver ekstra blødhed og komfort. Alt i alt er vores kontinentalseng med fløjl en perfekt kombination af stil, funktionalitet og komfort, der passer perfekt til din æstetik og sovevaner.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. For nem montering leveres hver pakke med en brugermanual.

Livet er for kort til at sove på en dårlig seng. Vælg vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl og lad din søvnoplevelse blive forvandlet til en drøm som aldrig før. Din velvære fortjener det bedste.

Scroll to Top