vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

2.930 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores elegante kontinentalseng. Med en luksuriøs madras og stilfuldt stofdesign garanterer vi dig komfort og stilfuld søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697027 Kategori:

Drøm dig væk i en dyb og forfriskende søvn med vores eksklusive kontinentalseng i lysegrå stof. Denne seng er designet med dit velvære for øje og tilbyder en uforglemmelig soveoplevelse.

Med sit stilfulde og holdbare stof er denne seng ikke bare en fryd for øjet, men også åndbar og slidstærk. Du vil elske, hvor behageligt det føles at hvile og slappe af på denne seng.

Sengens justerbare sengegavl er fuldstændig praktisk og giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se dine yndlingsfilm. Den tilbyder optimal komfort og er designet med maksimal tilpasningsevne i tankerne.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Dette giver dig ikke kun enestående støtte og holdbarhed, men også en lydløs og behagelig søvn. Du kan nemt vende og dreje dig uden at forstyrre din partner eller vågne op selv. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, hvis hudvenlige stofbetræk er både blødt og komfortabelt, tilføjer ekstra luksus til din soveoplevelse. Du vil føle dig som om du svæver på en sky, da denne topmadras giver den sidste finish til din kontinentalseng.

Vi ønsker at give dig den bedste søvnoplevelse, derfor leveres sengen med en omfattende brugermanual, så du nemt kan samle den. Bemærk venligst, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Skab et velskabt soveområde med denne kontinentalseng i lysegrå stof. Du vil vågne op hver morgen med en følelse af friskhed og energi, klar til at tage fat på dagen. Gør din søvn til en prioritet og giv dig selv den bedste mulighed for en god nattesøvn med vores fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top