vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.246 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance i din søvn med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697035 Kategori:

Få en fantastisk nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i stof i en elegant lysegrå farve. Denne seng er designet til at give dig den ultimative afslapning og en god søvnoplevelse.

Sengen er udstyret med et slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart. Det tilføjer et enkelt og rent look til din soveværelseindretning. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du læser eller ser fjernsyn i sengen.

Med en madras med pocketfjedre er denne seng i stand til at levere en utrolig høj kvalitet og lang holdbarhed. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød for at give dig en rolig søvnoplevelse. Madrassen er også mellemfast, hvilket gør den ideel til mave-sovere, der ønsker stabilitet og komfort.

For ekstra komfort er sengen udstyret med en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt stofbetræk. Dette gør din soveoplevelse endnu mere luksuriøs. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis embalagen er blevet åbnet eller fjernet.

Sengen leveres med en brugermanual for nem montering, og den består af materialer af høj kvalitet, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ til en stabil ramme. Den måler 203 x 103 x 118/128 cm (L x B x H).

Få dit drømme soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Køb den i dag og forbered dig på en fantastisk nattesøvn.

Scroll to Top