vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkegrå

3.026 kr.

Oplev drømmeagtig komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. En perfekt blanding af luksus-madras og elegant design for den ultimative søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697059 Kategori:

Lad dig drage ind i en verden af ultimativ komfort og en fortryllende nattesøvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm. Denne seng er ikke blot en seng, det er et sandt kunstværk skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Med sit elegante og stilfulde design vil denne kontinentalseng med en mørkegrå stofbeklædning være et imponerende element i enhver soveværelse. Stoffet er ikke kun æstetisk tiltalende, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at sengen bevare sin skønhed og komfort i mange år frem.

Men det handler ikke kun om udseendet. Denne seng er designet med din komfort i tankerne. Sengen har en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så du nemt kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer, vil sengegavlen give dig en fremragende rygstøtte, så du kan nyde øjeblikkets afslapning.

Den medfølgende madras er udstyret med indbyggede individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig præcist til din krop og absorberer effektivt støj og stød, så du ubesværet kan finde den mest behagelige stilling. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven. Du får stabilitet og den rette fasthed, uden at gå på kompromis med komforten.

For at gøre din søvnoplevelse endnu mere behagelig, er der en hudvenlig topmadras, der kommer med sengen. Denne topmadras har et blødt og komfortabelt stofbetræk og sikrer, at du vågner op veludhvilet og klar til en ny dag.

Vær opmærksom på, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men du vil heller ikke ønske at returnere denne drømmeseng.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er fremstillet af materialer af høj kvalitet såsom stof (100 % polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket sikrer dens holdbarhed og lang levetid.

Så giv dig selv den gave, du fortjener – en ultimativ søvnoplevelse leveret af vores fantastiske kontinentalseng. Din søvnoplevelse vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top