vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

3.132 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den kombinerer en moderne stofbeklædt madras og trådløs fjernbetjening for en perfekt søvnoplevelse. Prøv den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697060 Kategori:

Drøm sødt og vågn op frisk med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng er skabt til den ultimative afslapning og en god nats søvn. Med sit enkle og elegante look, vil denne slidstærke seng tilføje stil til dit soveværelse, samtidig med at den sikrer åndbarhed og holdbarhed.

Den medfølgende sengegavl er både praktisk og justerbar, så du kan tilpasse den efter dine behov. Den giver også fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen, perfekt til læsning eller TV-tid.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre er ikke kun holdbare, men de tilpasser sig også din krop perfekt og optager lyd og stød, når du bevæger dig om natten. Madrassen tilbyder også en mellemhård støtte, hvilket gør den ideel for dem, der sover på maven og ønsker både stabilitet og komfort.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud. Denne beskytter sikrer en ekstra lag af komfort.

For at opretholde den hygiejniske standard kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil elske denne seng fra første øjeblik.

Denne kontinentalseng er ikke kun et stilfuldt valg, men den er også fremstillet af kvalitetsmaterialer som stof, massiv lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer holdbarhed og stødighed. Alle produkter leveres med en brugermanual for nem montering.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Lad os hjælpe dig med at skabe drømmenes oase i dit soveværelse. Bestil nu og lad søvnen overtage kontrollen.

Scroll to Top