vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof blå

3.370 kr.

Få den ultimative soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Høj kvalitet, komfortabel madras og stilfuldt blåt stof sikrer drømmende nætter. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697064 Kategori:

Længes du også efter en god nats søvn? Vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i blåt stof er designet til at give dig den ultimative afslapning og en god søvn. Med sit enkle og elegante look passer den perfekt ind i enhver stilren indretning.

Det slidstærke stof i synligt blåt udstråler både kvalitet og stil. Samtidig er det åndbart og sørger for, at du ikke kommer til at svede om natten. Med den justerbare sengegavl kan du finde den perfekte position, der giver dig en god rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser dine yndlingsprogrammer.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer dig langvarig holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig i søvne, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Madrassen er designet med en mellemhård støtte, der giver en ideel stabilitet og fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Den er specielt velegnet til dig, der foretrækker at sove på maven. Med den hudvenlige topmadras, der er lavet af blødt og behageligt stof, får du en ekstra lag beskyttelse og komfort.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men du behøver ikke bekymre dig om montering, da vi altid leverer produktet med en brugervenlig manual.

Denne fantastiske seng leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Skift din dårlige nattesøvn ud med en god og afslappende søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Gør dig klar til en forfriskende morgen og en energifyldt dag.

Scroll to Top