vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

4.265 kr.

Få en drømmesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Den stilfulde lysegrå stof madras og komfortable 140×190 cm størrelse er perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697097 Kategori:

Drøm dig væk til en vidunderlig nattesøvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Denne seng er skabt til at tilbyde dig maksimal afslapning og en dyb, forfriskende søvn, der vil genoplade din krop og din sjæl.

Med sit håndværk i høj kvalitet og elegante design vil denne kontinentalseng ikke blot tilføje en touch af elegance til dit soveværelse, men den vil også give dig den optimale komfort, som du fortjener. Det slidstærke stof, der er brugt til denne seng, har et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du kan med god samvittighed slænge dig i sengen efter en lang dag og vide, at den er skabt til at holde i lang tid.

En af de fantastiske funktioner ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden efter dine behov og nyde den fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsserier. Og lad os ikke glemme madrassen med pocketfjedre, der er kendt for sin ekstraordinære kvalitet. Disse individuelle fjedre sikrer ikke blot en høj holdbarhed, men de tilpasser sig også perfekt til din kropsform og absorberer støj og bevægelser for at sikre dig en uforstyrret søvn.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver den rette stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Den er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Og for at tilføje ekstra komfort har vi inkluderet en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt betræk. Denne topmadras beskytter din madras og tilføjer samtidig et ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi forsikrer dig om, at du vil være mere end tilfreds med vores kontinentalseng, når du først har oplevet dets komfort og kvalitet.

Så skynd dig. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at forkæle dig selv med en seng, der både er komfortabel og stilfuld. Pakken indeholder alt, hvad du behøver for nem montering, så du kan nyde den perfekte søvnoplevelse, du altid har drømt om.

Scroll to Top