vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

4.289 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i en elegant sort stof. Drøm sødt om natten og vågn op til en energifyldt dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697099 Kategori:

Oplev den ultimative komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm. Denne seng er designet til at give dig en dyb og afslappende søvnoplevelse hver eneste nat.

Vores kontinentalseng i sort stof er ikke blot et æstetisk smukt møbel, men den er også ekstremt slidstærk og åndbar. Stoffet har et enkelt og rent look, der passer perfekt ind i enhver indretning, og det sikrer samtidig en behagelig temperatur og god ventilation.

Sengen har en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Den giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm og serier. Aldrig har det været så behageligt at slappe af i sengen, uden at gå på kompromis med din komfort.

Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse indbyggede fjedre er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og holdbarhed. De sikrer ikke blot en perfekt tilpasning til din krop, men de absorberer også effektivt stød og støj, når du bevæger dig rundt om natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven. Stabiliteten er øget til perfektion, så du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn.

For at forbedre din søvnoplevelse yderligere har vi tilføjet en hudvenlig topmadras, der fuldender dette fantastiske sæt. Topmadrassen er udført i et blødt og komfortabelt stof, der er skånsomt mod din hud. Du kan derfor nyde en utroligt blød overflade og ekstra komfort.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Hvert produkt leveres med en brugermanual for nem montering.

Oplev den ultimative komfort og en uovertruffen søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Din krop vil takke dig, og du vil vågne op hver morgen følelsesopladet og klar til en ny dag. Med denne seng er en god nats søvn sikret. Pakken indeholder: 1 x sengeramme, 1 x sengegavl med kanter, 1 x madras, 1 x topmadras.

Bestil denne luksuriøse kontinentalseng i dag og lad drømmene blive til virkelighed.

Scroll to Top