vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun

4.533 kr.

Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Få den perfekte kombination af stil, komfort og holdbarhed. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697101 Kategori:

Drømmer du om ultimativ komfort og en fornyet energi hver morgen? Så lad mig præsentere dig for vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Den vil give dig en forfriskende og dyb søvnoplevelse, som du aldrig har oplevet før.

Vores kontinentalseng er skabt til at forkæle dig med den bedste form for hvile. Med dens slidstærke og åndbare stof får du ikke kun et stilfuldt look, men også en seng, der holder i årevis. Den medfølgende sengegavl kan nemt justeres i højden, hvilket giver optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen til en aftenlæsning eller en hyggelig film.

Madrassen, som er udstyret med individuelle pocketfjedre, er en sand livredder for din søvn. Disse pocketfjedre giver enestående stabilitet og tilpasningsevne samtidig med, at de effektivt absorberer støj og bevægelser, så du ikke forstyrres af din partner. Madrassen giver den perfekte mellemhårde støtte, hvilket gør den ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Vores hudvenlige topmadras er den perfekte afslutning på en perfekt seng. Den føles blød og behagelig mod huden og tilfører en ekstra luksuriøs touch til din søvnoplevelse.

Det skal bemærkes, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet. Men med vores brugermanual er monteringen en leg. Og med en sengeramme i stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ får du en stabil og holdbar seng i en tidløs gråbrun farve.

Tag springet og oplev drømmeland på en helt ny måde med vores vidaXL kontinentalseng. Giv dig selv fornøjelsen af en god nattesøvn, som vil forvandle dine hverdagsmorgener til en oase af energi og velvære. Bestil i dag og gør dine søvndrømme til virkelighed.

Scroll to Top