vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.469 kr.

Drøm sødt og vågn op til absolut komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse madras og det stilfulde stof i cremefarve vil forvandle dit soveværelse til en oase af ren afslapning. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697125 Kategori:

Drøm dig væk til en vidunderlig søvnoplevelse med vores vidunderlige kontinentalseng i cremefarvet stof. Denne seng er designet til at tilbyde maksimal komfort og afslapning, så du kan nyde en dyb og forfriskende søvn hver eneste nat.

Det slidstærke stof i enkle og rene toner gør ikke kun sengen æstetisk tiltalende, men det er også åndbart og holdbart. Med den justerbare sengegavl kan du tilpasse højden efter dine behov, og den giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og lang levetid. De indbyggede individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer effektivt støj og stød under søvnens bevægelser. Sengen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer samtidig stabilitet og komfort.

For at forkæle dine sanser endnu mere er der en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er behagelig og blød at ligge på og forbedrer din søvnoplevelse betydeligt. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng i cremefarvet stof er lavet af holdbart materiale, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras.

Forkæl dig selv med en fantastisk søvnoplevelse hver eneste nat ved at vælge vores kontinentalseng med madras i cremefarvet stof. Det er tid til at investere i din søvnkvalitet og vække dit soveværelse til live med denne eksklusive seng i en elegant farve. Bestil den i dag og start din rejse mod en bedre søvn og en mere opdateret følelse om morgenen.

Scroll to Top