vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

4.531 kr.

Opdag luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil, støtte og kvalitet til en godnatssøvn. Bestil i dag og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697130 Kategori:

Drøm dig væk til en god nats søvn i vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er skabt til at give dig maksimal afslapning og en uovertruffen søvnoplevelse.

Med sit elegante og rene look er sengen ikke kun en fryd for øjet, men den er også udformet i et åndbart og slidstærkt stof. Så du kan være sikker på, at den vil holde i mange år fremover.

Vi har lagt særlig vægt på komfort og funktionalitet i designet af denne seng. Med en justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse den efter dine behov. Om du vil læse en god bog eller nyde en film, vil den justerbare sengegavl sikre optimal støtte til din ryg.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din kropsform og giver enestående støtte og komfort. Derudover er madrassen mellemhård, hvilket sikrer stabilitet og den rette fasthed – perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig. Det slidstærke stofbetræk sikrer, at du kan nyde en behagelig overflade, der modstår slid og tåler daglig brug.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil elske denne seng, så du får den bedste nats søvn.

Vi sørger for nem montering med en medfølgende brugermanual. Pakken indeholder en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras, alt hvad du har brug for for at få den perfekte søvnoplevelse.

Så hop i sengen og lad vores kontinentalseng fra vidaXL tage dig med på en drømmerejse til en verden af komfort og afslapning.

Scroll to Top