vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

4.304 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalseng i elegant mørkebrun stof. Den perfekte løsning for en god nattesøvn og stilfuldt soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697131 Kategori:

Opdag dit ultimative sovehelle med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Denne seng er skabt til at tilbyde dig maksimal afslapning og en dyb og forfriskende søvn hele natten.

Stoffet på sengen er ikke kun smukt og elegant, men det er også åndbart og slidstærkt. Du kan føle dig tryg ved, at denne seng vil holde i lang tid uden at miste sin naturlige skønhed.

Det bedste ved denne seng er den justerbare sengegavl, der giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at slappe af eller nyde en god bog. Du kan nemt tilpasse sengegavlen efter din komfort og nyde en behagelig siddeplads i sengen.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der giver en fremragende støtte og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer enhver støj og bevægelse, når du ændrer stilling i løbet af natten, hvilket sikrer en uforstyrret søvn.

Ved at kombinere fasthed og stabilitet tilbyder vores mellemhård madras den perfekte støtte til dem, der foretrækker at sove på maven. Du kan nyde en problemfri søvn hver aften og vågne op med fornyet energi.

For at fuldende soveoplevelsen er vores topmadras hudvenlig og blød. Den er lavet af slidstærkt materiale og giver ekstra komfort og beskyttelse til din seng.

Bemærk, at for hygiejniske formål kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Vi gør altid vores bedste for at sikre vores kunders tilfredshed og dit velbefindende.

Vores kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem montering, og vores brugermanual guider dig gennem processen.

Skab det ultimative soverum med vores vidaXL kontinentalseng. Nyd komforten, stilheden og den dybe søvn, du fortjener. Bestil i dag og lad drømmene begynde.

Scroll to Top