vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof blå

4.494 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den blå farve og stofmaterialet tilføjer et elegant touch til dit soveværelse. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697134 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en god nattesøvn med vores fantastiske kontinentalseng i blåt stof. Denne seng er designet til at give dig den bedste mulighed for at slappe af og nyde en nærende søvn.

Vores slidstærke stof er ikke kun smukt at se på med dets rene og elegante udseende, det er også behageligt, åndbart og modstandsdygtigt overfor slid. Så du kan være sikker på, at din seng vil holde i lang tid uden at miste sin stil eller komfort.

Ikke nok med det, så tilbyder vores seng også en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses i højden efter dine behov. Denne sengegavl giver den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se tv.

Madrassen, der følger med sengen, har individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der effektivt absorberer støj og stød, når du bevæger dig. Dette sikrer dig en rolig og uforstyrret søvn, hvor din krop kan slappe af og restituere optimalt. Madrassen tilbyder også en mellemhård støtte, der er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Du får derfor den perfekte stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

For at give dig den ultimative luksus og beskyttelse kommer denne seng med en hudvenlig topmadras i blødt og komfortabelt stof. Denne topmadras tilføjer en ekstra behagelig følelse og øger levetiden på din madras.

Derudover er vores seng nem at samle takket være den medfølgende brugermanual. Så du kan nyde din nye seng hurtigt og nemt.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng, der ikke kun er smuk at se på, men som også tilbyder den optimale komfort og støtte, du fortjener. Bestil den i dag og oplev en god nattesøvn, der virkelig gør en forskel. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet.

Inkluderet i pakken:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Gør din søvn til noget særligt med vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof blå.

Scroll to Top