vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

5.058 kr.

Få luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Oplev den perfekte balance mellem stil, kvalitet og overkommelig pris. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697167 Kategori:

Forestil dig at vågne op, fuldstændig udhvilet og klar til en fantastisk dag. Med vores vidaXL kontinentalseng 180×200 cm i lysegrå stof kan denne drøm blive til virkelighed. Med fokus på både komfort og stil har vi skabt en seng, der vil give dig den bedste nattesøvn nogensinde.

Lad os starte med rammen. Vores kontinentalseng er designet med et slidstærkt stof i en elegant lysegrå farve. Ikke alene tilføjer dette stoffet et enkelt og rent look til sengen, men det er også åndbart, så du kan sove i behagelig temperatur hele natten. Og takket være materialets holdbarhed kan du være sikker på, at du vil have glæde af denne seng i mange år fremover.

Men det stopper ikke her – vores seng er også udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden. Dette betyder, at du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv’et.

Den virkelige komfort kommer dog fra madrassen. Vi har valgt at inkludere en madras med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun lang holdbarhed, men de tilpasser sig også perfekt til din kropsform og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Og med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

For at fuldende din soveoplevelse har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter har et blødt og komfortabelt betræk, der føles behageligt mod din hud. Den er perfekt til at holde din madras beskyttet og sørge for, at du får den bedste søvnoplevelse hver nat.

Vores vidaXL kontinentalseng kommer med alt, hvad du har brug for, inklusive en nem monteringsmanual. Vælg sengen, der tager din søvn til nye højder og får dig til at vågne op hver morgen, fyldt med energi og klar til at erobre verden. Gør dig klar til en god nattesøvn som aldrig før med vores vidunderlige kontinentalseng.

Scroll to Top