vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

4.966 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Med sin stilfulde mørkegrå stofbetrukne madras og optimale komfort, er den perfekt til en god nats søvn. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697191 Kategori:

Drøm dig væk til en ultimativ nattesøvn med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Denne seng er designet til at tilbyde dig maksimal afslapning og en dyb søvnoplevelse som aldrig før.

Med sit enkle og elegante look er denne seng et æstetisk blikfang i ethvert soveværelse. Dens slidstærke stof er ikke kun behageligt og åndbart, men det sikrer også, at sengen vil holde i mange år uden at vise tegn på slid.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden efter dine behov, og den giver fantastisk støtte til din ryg, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se en film.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelse, når du drejer og vender dig. Den middelhårde støtte sikrer ikke kun stabilitet, men også den perfekte kombination af fasthed og komfort. Denne madras er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er både slidstærk og hudvenlig med sit bløde betræk af høj kvalitet. Den sikrer ekstra komfort og en hygiejnisk og beskyttende overflade.

Vores kontinentalseng med madras leveres med en letforståelig brugermanual, der gør monteringen enkel og problemfri.

Oplev ultimativ luksus og sov som en dronning eller konge hver eneste nat med vores fantastiske kontinentalseng. Bestil din i dag og glæd dig til en hidtil uset komfort og en dyb, drømmefyldt søvn. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Scroll to Top