vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

5.389 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med en elegant lysegrå stofmadras er denne seng det perfekte valg til dine drømme.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697198 Kategori:

Dyk ned i en verden af ​​ren luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i stof, i en smuk lysegrå farve. Denne seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn, du nogensinde har haft.

Det slidstærke stof, der er anvendt til sengetøjet, giver sengen et elegant og moderne udseende, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du kan være sikker på, at denne seng stadig vil se fantastisk ud i mange år fremover.

Vi har også sørget for en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne fleksibilitet gør sengen endnu mere behagelig og funktionel.

For din ultimative komfort har vi inkluderet en madras med pocketfjedre i sengen. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og fantastiske tilpasningsevne. De kan absorbere stød og bevægelse, så du kan få en uforstyrret og afslappende søvn. Madrassen er af medium fasthed, hvilket gør den ideel til dem, der sover på maven og ønsker ekstra stabilitet.

For at tilføje en ekstra lag af luksus har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne topmadras er ikke kun blød og behagelig, men den beskytter også madrassen og forlænger dens levetid.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med en seng og madrasser af denne kvalitet får du ikke kun en fantastisk nattesøvn, men også et elegant og stilfuldt møbel til dit soveværelse.

Slap af og nyd den ultimative komfort, livet har at tilbyde med vores livsændrende kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Bestil din drømmeseng i dag.

Scroll to Top