vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder hvid

2.743 kr.

Oplev luksuskomfort og elegance med vidaXL kontinentalsengen. Fantastisk madras i kunstlæder i en stilfuld hvid farve. Gør din sengetid til en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335664362 Kategori:

Tag på en rejse af komfort og luksus med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er designet til at tilbyde dig den bedste nattesøvn og maksimal afslapning, hver eneste nat.

Lad os starte med materialet: Det slidstærke kunstlæder i høj kvalitet er både smukt og holdbart. Det er let at rengøre og modstandsdygtigt over for pletter, så du kan bevare sengens luksuriøse udseende uden besvær.

Sengen har også en praktisk og justerbar sengegavl, der kan tilpasses til din personlige komfort. Den giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Men det er ikke alt – madrassen med individuelle pocketfjedre er en sand drøm. Disse fjedre af høj kvalitet tilbyder ikke kun enestående holdbarhed, men de tilpasser sig også perfekt til din kropsform og bevægelser. Du kan nyde en forstyrrelsesfri søvn takket være fjedrenes evne til at absorbere støj og bevægelse.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort i ét. Den er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven og har brug for den rette støtte til din krop.

Og for at fuldende din komfortoplevelse har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Topmadrassen har et blødt betræk af polyester og tilføjer en ekstra lag af blød, luksuriøs komfort til din søvn.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil være fuldstændig tilfreds med denne sengs komfort og kvalitet.

Denne kontinentalseng fra vidaXL er mere end bare en seng – det er en investering i din velvære og søvnkvalitet. Med en sengeramme i hvid kunstlæder, en justerbar sengegavl, en madras med pocketfjedre og en blød topmadras får du alt, hvad du behøver for at nyde en afslappende og behagelig nat. Pakken inkluderer alt nødvendigt til nem montering, og vores brugermanual sikrer en problemfri opsætning.

Gå ikke på kompromis med din søvn. Vælg kvalitet og komfort. Vælg vidaXL kontinentalsengen med madras i kunstlæder hvid. Tiden er inde til at sove som en dronning og føle dig som en konge.

Scroll to Top