vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder grå

2.699 kr.

Forvandl din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Den stilfulde kunstlæderfinish og den behagelige madras giver dig en yderst komfortabel nattesøvn. Oplev ægte afslapning i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335664365 Kategori:

Oplev en himmelsk søvn hver nat med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i smukt gråt kunstlæder. Med maksimal komfort og stiloplevelse er denne seng din nøgle til ultimativ afslapning. Det slidstærke kunstlæder er ikke kun utrolig holdbart, men det er også ekstremt nemt at rengøre, så du kan holde din seng i perfekt stand med blot en fugtig klud. Den glatte overflade stråler af luksus og efterligner fint ægte læder.

Den medfølgende sengegavl er ikke kun praktisk, men kan også justeres i højden for at tilpasse sig dine behov. Den giver en fantastisk rygstøtte, så du kan sidde op i sengen og nyde en god bog eller se dine yndlingsfilm og tv-serier.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilbyder enestående holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Fjedrene absorberer effektivt støj og stød, hvilket eliminerer eventuelle generende bevægelser, når du drejer dig om natten. Og med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

For at fuldende din soveoplevelse får du også en blød og hudvenlig topmadras med et betræk af slidstærkt stof. Denne topmadras giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær sikker på, at du vil elske vores kontinentalseng og blive begejstret for dens kvalitet og æstetik. Hver pakke leveres med en brugermanual, der gør monteringen til en leg.

Med vores vidaXL kontinentalseng er drømmesøvn nu inden for rækkevidde. Oplev den ultimative komfort og stil, og tilføj et strejf af elegance til dit soveværelse. Bestil nu og kom et skridt tættere på en dyb og afslappende søvn hver nat.

Scroll to Top