vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder hvid

2.895 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde hvide kunstlæder og den medfølgende madras sikrer en drømmende nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335664391 Kategori:

Oplev en nattesøvn af uovertruffen komfort og elegance med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i strålende hvid kunstlæder. Denne seng er ikke kun en fornøjelse for øjet, men også for kroppen, da den tilbyder maksimal afslapning og en dyb søvn, der vækker din krop og sind.

Denne kontinentalseng er lavet med et slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet. Det er ikke blot et smukt syn, men også yderst holdbart. Modstandsdygtigt over for pletter, er det let at rengøre med blot en fugtig klud. Den glatte overflade tilføjer et touch af luksus og efterligner ægte læder i sin skønhed.

Sengens sengegavl er en praktisk funktion, der kan justeres i højden efter dine behov. Dette giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Uanset hvad du laver, har du altid den perfekte komfort og støtte lige ved hånden.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres ekstremt høje kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun stor holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne til din krops former og bevægelser. De effektivt absorberer støj og stød, når du skifter stilling, hvilket sikrer en fredelig og uforstyrret søvn.

Med en mellemfast støtte er denne madras det perfekte valg for dem, der foretrækker stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Det er ideelt til dem, der sover på maven og giver dig den nødvendige støtte for en sund og afbalanceret kropsholdning.

For at tilføje ekstra lag af komfort og beskyttelse kommer denne seng med en hudvenlig topmadras. Med sit bløde stofbetræk og fyld af skum får du den ultimative luksusoplevelse, mens du sover. Det sikrer, at du vågner op frisk og energisk hver morgen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Vi sikrer dog, at hvert produkt leveres med en brugermanual for at gøre monteringen så nem og hurtig som mulig.

Livet er for kort til dårlig søvn. Så tag springet mod usædvanlig komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i strålende hvid kunstlæder. En gren af luksus, der vil løfte dit soveværelse til nye højder af elegance og fredfyldthed. Oplev en drømmende søvn, der genopliver dig for en bedre hverdag.

Scroll to Top