vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm kunstlæder sort

2.695 kr.

Oplev himmelsk komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den perfekte kombination af kvalitet, design og en overkommelig pris. Forkæl dig selv med den ultimative søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335664396 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en ny dag fyldt med energi og velvære med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras. Denne seng er designet til at give dig den ultimative fornemmelse af afslapning og komfort, så du kan nyde en god nattesøvn hver eneste nat.

Lavet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet er denne seng ikke kun elegant, men også nem at vedligeholde. Den glatte overflade af kunstlæderet giver den et luksuriøst udseende og gør den modstandsdygtig over for pletter – bare tør det af med en fugtig klud, og sengen vil skinne som ny.

Vores kontinentalseng kommer også med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Denne sengegavl giver ikke kun en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen, men tilfører også en elegance og stil til din soveværelsesindretning.

Når det kommer til madrassen, er vores kontinentalseng udstyret med pocketfjedre, der sikrer høj holdbarhed og fantastisk tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten, så du kan sove uforstyrret og vågne op frisk og veludhvilet.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og fasthed – perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Og som prikken over i’et har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der gør din soveoplevelse endnu mere behagelig.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er overbeviste om, at du vil blive forelsket i vores vidaXL kontinentalseng med madras og opleve den bedste søvn nogensinde.

Sengen leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og problemfri. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras i dag, og giv dig selv et soveværelse, der emmer af stil og komfort. Du fortjener kun det bedste.

Scroll to Top