vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder grå

2.862 kr.

Få en uovertruffen søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng i gråt kunstlæder. Opdag komfort uden kompromis hos vidaXL.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335664429 Kategori:

Tag på en drømmerejse til luksus og komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder, i en smuk grå farve. Lad dig forkæle med en god nats søvn, hvile og afslapning, som denne kontinentalseng tilbyder. Den er skabt til at give dig det ultimative soveoplevelse.

Vi har valgt kunstlæder af høj kvalitet til sengen, som er ekstremt slidstærkt. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om pletter eller besvær med rengøring, da du blot kan tørre den af med en fugtig klud. Den glatte overflade giver sengen et luksuriøst udseende og oser af ægte læders elegance.

Sengen er ikke kun et sted at sove – den er også udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden. Denne funktion giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se dine yndlingsfilm og tv-serier.

Med madrassen med pocketfjedre, får du ikke blot en utrolig holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne til din kropsform og -vægt. De indbyggede pocketfjedre arbejder individuelt og absorberer støjen og bevægelserne fra dine bevægelser i løbet af natten. På denne måde får du en roligere og mere uforstyrret søvn.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, som passer perfekt til dem, der sover på maven. Det er den rette fasthed, der giver øget stabilitet, uden at gå på kompromis med komforten.

For endnu mere luksus er sengen udstyret med en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er ikke kun blød og behagelig, men har også et slidstærkt stofbetræk. Du vil elske at synke ned i denne madras og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Lad os minde dig om, at af hygiejniske årsager kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vi leverer sengen med en praktisk brugermanual, der gør det nemt for dig at montere den. Du får alt, hvad du har brug for til at forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Klar til at tage dit næste skridt mod en fantastisk søvnoplevelse?

Scroll to Top