vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm kunstlæder sort

4.598 kr.

Oplev en himmelsk søvn med vores elegante vidaXL kontinentalseng i sort kunstlæder. Prøv vores udvalg nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335664524 Kategori:

Få en himmelsk nattesøvn i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Den er skabt til at give dig den ultimative komfort og en dyb søvn, så du kan vågne op frisk og veludhvilet.

Vores kontinentalseng er belagt med et slidstærkt kunstlæder, der ikke kun ser fantastisk ud, men også er nemt at rengøre. Den glatte overflade og det luksuriøse udseende af ægte læder vil tilføje et strejf af luksus til dit soveværelse.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Den giver også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser din yndlings-tv-serie.

Madrasen i vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer holdbarhed og en fleksibel og tilpasset støtte. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelse, så du får uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemfast støtte, der giver stabilitet og komfort – ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og giver en ekstra blød og behagelig overflade at sove på. Den er slidstærk og vil beskytte madrassen, så den holder sig i god stand i lang tid.

Vores kontinentalseng med madras kommer i en elegant sort farve, der passer perfekt til ethvert soveværelsesindretning. Den er bygget af kvalitetsmaterialer, herunder solidt lærketræ og konstrueret træ, der sikrer langvarig holdbarhed.

Sengen leveres med en brugermanual, der gør det nemt for dig at samle den. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Gør dig selv klar til en drømmende søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Bestil den i dag og begynd at nyde den ultimative komfort og støtte til en god nats søvn.

Scroll to Top