vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm kunstlæder hvid

4.649 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Med sin elegante kunstlæderdesign og komfortable madras tilbyder den ultimativ afslapning og stilfuldt look. Fortjener du ikke den bedste søvn? Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335664525 Kategori:

Kunne du tænke dig at opleve en godnatssøvn som aldrig før? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder den ultimative løsning til dig. Her får du ikke bare maksimal afslapning, men også en seng, der oser af elegance og stil.

Med sit slidstærke kunstlæder i høj kvalitet er denne seng ikke bare utrolig holdbar, den er også let at rengøre. Med blot en fugtig klud kan du hurtigt fjerne eventuelle pletter og holde sengen frisk og ren i lang tid. Den glatte overflade tilføjer et luksuriøst touch og giver indretningen et sofistikeret udseende.

Denne kontinentalseng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Med denne gavl får du ikke blot en flot detalje i dit soveværelse, men også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser dit yndlings-tv-program.

Hvad angår komfort, er madrassen i denne seng intet mindre end en drøm. Med indbyggede pocketfjedre af højeste kvalitet får du både stor holdbarhed og fantastisk tilpasningsevne. Fjedrene arbejder individuelt, hvilket betyder, at støj og stød effektivt absorberes for en rolig nattesøvn, uanset hvor meget du vender og drejer dig.

Madrassen tilbyder også mellemhård støtte, hvilket gør den ideel til dem, der sover på maven. Du får derfor den perfekte fasthed kombineret med den optimale stabilitet, uden at gå på kompromis med komforten.

For at fuldende din soveoplevelse leveres sengen med en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter har et blødt og behageligt stofbetræk, der føles godt mod din hud.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med dens fantastiske egenskaber og kvalitet vil du sandsynligvis slet ikke have lyst til at skille dig af med den.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder er ikke bare et møbel, det er en investering i din gode nattesøvn og generelle velvære. Så tag springet og opgradér dit soveværelse med denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top