vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm kunstlæder sort

5.013 kr.

Drømmer du om en luksuriøs og stilfuld seng? Vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder garanterer komfort, elegance og en god nats søvn. Gør din søvnoplevelse eksklusiv. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335664530 Kategori:

Lad dig forkæle med denne elegante og luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med sin sorte kunstlæderbeklædning i høj kvalitet kombinerer denne seng både stil og holdbarhed. Slap af og nyd en god nats søvn, mens du synker ned i blødheden og komforten.

Kunstlæderet er ikke kun slidstærkt, men det er også nemt at rengøre, da det modstår pletter. Bare en hurtig aftørring med en fugtig klud, og sengen ser ud som ny igen. Den glatte overflade tilføjer også et strejf af luksus og ægte læderes elegance.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den efter din egen komfort. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se tv i sengen, vil den støtte din ryg perfekt og give dig den nødvendige støtte.

En vigtig detalje ved denne seng er dens madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, hvilket sikrer en behagelig og støttende søvn. De absorberer effektivt stød og forhindrer forstyrrende lyde, når du bevæger dig i sengen. Med den perfekte mellemhårde støtte er madrassen ideel til dem, der sover på maven og ønsker stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Som prikken over i’et kommer denne seng også med en hudvenlig topmadras. Med sin bløde og komfortable overflade vil den tilføje ekstra luksus til din søvnoplevelse.

Bare husk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Men bekymr dig ikke – denne seng kommer med en brugermanual, der gør det nemt og hurtigt at montere den.

Så tag en velfortjent pause, lad dine bekymringer glide væk, og fordyb dig i komforten og skønheden ved denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Dit velvære er kun et klik væk.

Scroll to Top