vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder hvid

2.757 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i kunstlæder. Den perfekte løsning til en god nats søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335664560 Kategori:

Drøm om den ultimative soveoplevelse og opgradér dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Denne seng er skabt til at give dig maksimal afslapning og en fantastisk nattesøvn.

Den slidstærke kunstlæderbeklædning er ikke kun utroligt holdbar, men den er også let at rengøre. Pletter er ikke noget problem, da du blot kan tørre dem af med en fugtig klud. Den glatte overflade tilføjer et luksuriøst touch til din indretning og skaber en ægte læderfølelse.

Vores praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov. Den er perfekt til de timer, hvor du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god læsestund eller se fjernsyn. Med fremragende rygstøtte og en justerbar højde giver sengegavlen den optimale komfort.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på at få en høj kvalitet og holdbar seng. Disse fjedre absorberer effektivt stød og støj, der opstår, når du vender og drejer dig om natten. Madrassen tilbyder også den perfekte mellemhårde støtte, der passer til dig, der sover på maven.

For at øge komforten og beskytte madrassen er der inkluderet en blød og hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er lavet af slidstærkt polyesterstof og tilføjer ekstra blødhed til din nattesøvn.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng med kunstlæder i høj kvalitet er fremstillet af holdbart materiale, herunder massivt lærketræ og krydsfiner. Denne seng er skabt til at vare i lang tid og sikre dig en behagelig søvn hver nat.

Livet er simpelthen for kort til dårlig søvn. Forkæl dig selv med vores vidunderlige kontinentalseng, der leverer den ultimative komfort og stil til dit soveværelse. Giv dig selv og din søvn den opgradering, du fortjener.

Scroll to Top