vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm kunstlæder hvid

3.894 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde kunstlæderdesign og den inkluderede madras sikrer en god nattesøvn. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335665418 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en verden af komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder hvid. Denne seng er skabt til at tilbyde maksimal afslapning og en god nattesøvn, så du kan vågne op frisk og klar til en produktiv dag.

Vi har valgt et slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet til denne seng. Det er ikke kun modstandsdygtigt over for pletter, men det er også utrolig nemt at rengøre med en fugtig klud. Den glatte overflade tilføjer et touch af luksus og giver sengen ægte læderskønhed.

Særligt praktisk er den justerbare sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Uanset om du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se tv, vil sengegavlen give fremragende rygstøtte og ultimativ komfort.

For at sikre en god støtte og optimal tilpasningsevne, er madrassen udstyret med indbyggede individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre arbejder med dig for at absorbere støj og stød, når du vender og drejer dig i løbet af natten.

Vi har også sørget for, at madrassen har en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet, samtidig med at komfortniveauet opretholdes. Dette gør det til den ideelle madras for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på denne seng er også noget særligt. Den er hudvenlig med et blødt og behageligt stofbetræk. Den fungerer som en beskytter for madrassen og forbedrer yderligere din soveoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil elske denne seng fra første øjeblik, du bruger den.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder hvid er pakket med omtanke og leveres med en brugermanual for nem montering. Sengen inkluderer sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras.

Få din ultimative soveoplevelse og tilføj et strejf af elegance til dit soveværelse med denne kontinentalseng. Bestil den i dag og glæd dig til at drømme sødt i denne fantastiske seng.

Scroll to Top